Asociatia umanitara Marta Maria
Sprijin pentru copiii cu nevoi speciale!
Jun 012015
 

Toți copiii sunt copii! – https://voice.adobe.com/a/K0NyE

1 Iunie este ziua loanei,
1 Iunie este ziua lui Raul,
1 Iunie este ziua Martei,
1 Iunie este ziua lui David, a lui Matei, a Nataliei, a Anei, a Ritei, a lui Ștefan, a Antoniei, a lui Tudor, a lui Anouk, a lui Radu, a lui Cătălin…

image image image

 

1 Iunie este ziua tuturor copiilor!
Și a celor blonzi, și a celor de culoare, a celor cu ochi albaștri, a celor în scaun cu rotile! Sau cum a spus Matei, un băiețel de 10 ani, în desenul său cu robotul aruncător de inimi, pe care ni l-a trimis în semn de susținere: “Mari și mici / Oricum ar fi / Toți copiii sunt copii!”

image

 

Asociația Umanitară Marta Maria a lansat campania “Toți copiii sunt copii” în București anul trecut la scurt timp după ce a fost înființată. Anul acesta, Asociația și-a propus extinderea campaniei la nivel național prin implicarea mai multor organizații umanitare similare. Părinții unor copii cu nevoi speciale din toată țara ne-au trimis desenele copiilor si mesajele lor de susținere. Alți părinți, de data aceasta cu copii tipici, ne-au trimis la rândul lor creațiile micilor artiști. Fiecare desen este original în felul lui. Așa cum fiecare autor este “un original”.
Copiii nu sunt “de serie”!

image image
image image

 

Rita i-a invitat în desenul ei pe toti copiii la o “petrecere a inimilor”, Antonia si David au desenat fluturi si flori, Marta a mâzgălit animale, Vera și-a imaginat un grup de copii la fel de diverși precum lumea însăși.

Fiecare copil este unicat!

Mulțumim tuturor organizațiilor și familiilor care ne-au sprijinit la realizarea acestui proiect!

Sorry, the comment form is closed at this time.