Asociatia umanitara Marta Maria
Sprijin pentru copiii cu nevoi speciale!

SUSTINATORI

 

 

Amalia Nastase
Amalia Nastase

“Ca mama, stiu cat de important este pentru un copil sa ii fii alaturi, atunci cand are nevoie de tine. Copiii cu nevoi speciale au cu atat mai mare nevoie de acest lucru, din partea noastra, a tuturor. Sustin cauza Asociatiei Umanitare Marta Maria in speranta de a ajuta cat mai multi copii sa priveasca inainte cu incredere.”
 

Beata Acs
Beata Acs
medic pediatru

“Am devenit medic pediatru pentru ca iubesc copiii; este o placere sa fii inconjurat de ei zi de zi. Cel mai mare dar este atunci cand micul pacient iti zambeste.Toti sunt speciali, dar unii au nevoie de mai mult ajutor decat ceilalti. Sustin cu bucurie asociatia Marta Maria, pentru ca stiu sigur ca sprijinul meu ajunge, astfel, la cei care au mai mare nevoie de el.”
 

Diana Matei
Diana Matei

“Am aflat povestea Martei prin intermediul unei prietene care mi-a aratat tricourile realizate de mama micutei, Adela Antoniu. Acestea au imprimate desenele minunate ale fetitei, pe care mama sa le-a interpretat in maniera proprie. Am aflat mai apoi ca acest copil sufera de paralizie celebrala si ca asociatia care ii poarta numele ajuta mai multi copii cu nevoi speciale. Am decis imediat sa ma implic pentru ca iubesc copiii – si in curând voi fi eu însămi mama – si pentru ca vreau sa ajut la constientizarea cu privire la copiii cu nevoi speciale in tara noastra”.