Asociatia umanitara Marta Maria
Sprijin pentru copiii cu nevoi speciale!
Feb 102017
 

Sophie si Marta

 

 

In luna februarie am avut-o alaturi de noi la Bucuresti pe Sophie Dingemans, in cadrul unei sesiuni de 2 saptamani intensive de lucru cu 10 copii.

Nascută și crescută în Noua Zeelandă, Sophie locuiește astăzi la Paris și este terapeut certificat al Metodei Feldenkrais® în Educație Somatică. Alaturi de lucrul cu oameni cu diferite grade de handicap, Sophie este specializată în lucrul cu copiii cu nevoi speciale și este recunoscută pentru calitatea și eficienții muncii sale. De-a lungul carierei sale și a miilor de lecții cu copii, Sophie a ajutat multi copii și familii să se dezvolte și să învețe dincolo de limite.

Ea a lucrat cu copii cu un spectru larg de nevoi speciale, inclusiv: paralizie cerebrală, spasticitate generată de accidente sau naștere prematură, afecțiuni ale creierului, spectru autistic, afecțiuni genetice, forme diferite de epilepsie, Sindrom Down, defecte neurologice congenitale, dificultăți și întârzieri în dezvoltare nediagnosticate, dificultăți de percepție, distrofie musculară, deficit de atenție, dificultăți de mișcare în urma accidentelor sau a intervențiilor chirurgicale, dificultăți de învățare, dificultăți de comportament.

Sohie activează frecvent în Romania și Rusia, oferind lecții intensive de Intergrare Funcțională Feldenkrais®, cât și în cadrul cabinetului ei din Paris. De asemenea, ea lucrează cu copii și supervizează colegi în cadrul călătoriilor în Noua Zeelandă. În plus, Sophie a urmat cursuri intensive postuniversitare în lucrul cu copiii, devenind practicant certificat al Metodei Jeremy Krauss pentru Copii cu Nevoi Speciale și Dezvoltare a Copiilor, cât și Training Avansat pentru Practicații Feldenkrais cu Teorie și Practică de la Metoda Anat Baniel, predat de Nancy Aberle. Sophie a fost invitată să se alăture echipei de terapeuți ai lui Nancy Aberle din octombrie 2016.

Sophie lucrează într-un mod delicat și non invaziv, cu respect, căldură și umor, permițându-le copiilor și adulților să conștinetize tot mai mult din potențialul lor. Ea este întotdeauna profund impresionată și inspirată de transformările pe care munca sa le aduce. Este pasionată de capacitatea Motodei Feldenkrais® de a ajuta tot mai mulți oameni.

Iti multumim, Sophie!

Sorry, the comment form is closed at this time.