Asociatia umanitara Marta Maria
Sprijin pentru copiii cu nevoi speciale!
Mar 112018
 

Astazi am sarbatorit ziua mamei “in familie”. In familia Joyplace …cu voie buna si bucate alese, cu povesti si cu muzica, cu masaj pentru mamici, in timp ce copiii s-au jucat in siguranta animati de personajele Mickey si Minnie Mouse.
Am ras. Am ras si am povestit despre cum e sa impaci responsabilitatile de la serviciu cu treburile de acasa, cu programarile la doctor si nevoile speciale ale copilului tau, de genul celor 30′ din terapia X cu de 3 ori cate 5 minute pe zi din terapia Y, cu purtat dispozitivul Z si tinut dieta W; cu dus si adus de la scoala/terapie; despre cum sa te impaci cu sotul si ceilalti copii, sa gatesti sanatos, sa fii prezent la sedinte, sa alegi cel mai bun liceu pentru copilul tipic si sa gasesti macar o scoala care sa-l accepte pe cel cu dizabilitati, dar sa-ti faci timp si pentru tine, desigur, in vreme ce creezi un mediu “safe”, cald si placut pentru familia ta, in care toti se dezvolta armonios, iar tu te pastrezi calm, sanatos si “normal”…Ati ras si voi, nu?!
Da, este oficial imposibil sa fii o mama perfecta, mai ales cand cresti un copil cu nevoi speciale. Pare imposibil si sa reusesti sa nu mai pui atata presiune pe tine; sa nu simti ca orice ai face iei din timpul in care ai fi putut face ceva terapie cu el, cu cel special!
Astazi ne-am luat o dupa-amiaza pentru noi, o dupa-amiaza cu liniste, intre prieteni. Si a fost tare bine!
Multumim sponsorului nostru, Doppel Herz, pentru sprijin!

Sorry, the comment form is closed at this time.