Asociatia umanitara Marta Maria
Sprijin pentru copiii cu nevoi speciale!

CONSILIERE

 

“Pentru a cunoaste marea este nevoie sa parasesti tarmul” – Andre Gide

Cand pleci in calatoria vindecarii copilului tau, nu stii ce iti va aduce urmatorul pas si nici macar daca directia aleasa este cea buna. Dar stii ca esti ghidat de iubire pentru fiinta lui profunda. Iar fiecare pas va fi ghidat de un raspuns subtil din partea copilului, pentru care este nevoie de privirea agera si rabdatoare a inimii ca sa il descifrezi.

Cum stii ca esti mai aproape?

Cand il vezi impacat, plin de energie, bucuros, fericit, cand reuseste sa exprime mai mult din ceea ce este, din darul sau unic cu care a venit pe lume.

Cu forta si curaj, voi parinti ai unor copii speciali, reusiti sa traversati oceanul vietii si provocarile sale.

Dar pentru orice parinte, oricat de iubitor si de luptator, mai vin si momente cand este prea mult, prea greu, cand simtiti ca nu mai puteti; sunt momente de descurajare, de descumpanire, de disperare. Pentru acele momente noi suntem aici, sa va ascultam, sa va sprijinim, sa trecem peste incercari impreuna. Uneori si voi aveti nevoie de sustinerea pe care o oferiti zi de zi, de un umar pe care sa plangeti, de cineva cu care sa impartasiti si sa va sfatuiti. Nu sunteti singuri. Pentru asta suntem aici.

Alexandra Pantea

Alexandra Pantea

Consilier Psihologic

contact@martamaria.ro

Oana Stoianovici – lider si coach transformaţional cu o experienţă de peste 10 ani, la nivel internaţional

“Am cunoscut-o pe Adela, mama Martei, acum 4 ani. In lucrul cu ea, eu am crescut enorm ca om si coach. Parintii care nasc si cresc copii atat de sensibili sunt niste fiinte marete, iar copiii sunt un autentic cadou de iubire neconditionata. Sunt mandra sa sustin acest proiect si sa pot oferi sprijinul meu, cu smerenie.
Lucrez in domeniul dezvoltării personale de mai bine de 10 ani si am intalnit peste 2000 de oameni. Am lucrat in culturi dificile, cum ar fi Africa, si cu multe nationalitati. Am inteles ca oamenii sunt mareti si ce ii face sa constientizeze asta sunt exact provocari care par imposibil de depasit. Sunt aici sa ofer sprijin atunci cand este cea mai mare nevoie si este privilegiul meu. Multumesc”

Oana Stoianovici